Rörarbeten och installation inom VVS

Hos Harryssons Rörservice AB får du hjälp med alla slags arbeten inom VVS - från nyinstallationer till renovering och service. Vi har en hög servicenivå, är mycket effektiva och pålitliga. Våra lösningar är långsiktiga, hållbara och anpassade efter kundens önskemål, faktiska förutsättningar och behov. Vi arbetar med bra och funktionellt material för renovering och nybyggnation av badrum, kök eller tvättutrymmen.

Vi riktar oss till privatpersoner och företag runt om i Älvdalen, Särna, Idre, Mora, Malung och Sälen. De flesta uppdragen är VVS-service, underhållsarbeten och mindre entreprenaden, men alla typer av uppdrag inom VVS är välkomna. Från köksrenovering där vi river ut och installerar ny VS till installation av en värmepump eller lagning av ett läckande rör.

Våra tjänster
Badrum
Kök
Avlopp
Stambyten
Värmepumpar
Servicearbeten

Servicearbeten
Detta är oftast akutproblem som stopp i avlopp, ett läckande rör, rinnande toalett eller en frusen vattenledning. Dessa typer av arbeten löser vi utan problem och är snabbt på plats.

Värmepumpar
Vi arbetar med miljövänliga, effektiva och tysta värmepumpar. Dessa pumpar ger ett behagligt inneklimat året runt och är en mycket bra ekonomisk investering. Vill du veta mer om detta, kontakta oss gärna.